Aangeboden dienst

Zin om te bewegen? Lees dan dit bericht

Overige sport, Wandelen, Individuele fitness, Vecht-/verdedigingssport

Beste partners uit de wijk, 

Ondanks de maatregelen blijft nog steeds het belang om te bewegen voor een aantal bewoners extra groot. Kinderen die het nodig hebben om even uit huis te zijn, of ouderen die graag even een blokje om zouden willen. Daarom herinneren we jullie graag aan de mogelijkheid voor het 1 op 1 sporten met een buurtsportcoach in de wijk.  

Voor wie is dit bedoeld?

Zijn er kwetsbare wijkbewoners (jeugd, volwassenen of ouderen) die juist nu dringend beweging nodig hebben, een (half)uurtje uit huis moeten? Denk bijvoorbeeld aan kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld of ouderen waarbij van groots belang is dat zij in beweging blijven om chronische klachten te voorkomen. Dan bieden wij de mogelijkheid vanuit SportUtrecht om eventueel een Buurtsportcoach in te zetten om deze persoon alsnog aan het bewegen te krijgen. Een rondje wandelen, of (laagdrempelige) kracht/ coördinatie oefeningen, er is van alles mogelijk. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, gepaste afstand en zonder risico op besmetting.  

Voor de bewoners die door de omstandigheden toch graag vanuit huis aan de slag willen met beweegactiviteiten is er vanuit SportUtrecht ook verschillend online aanbod verzameld op de pagina:  https://www.sportstad-utrecht.nl/utrecht-blijft-in-beweging/  

Mocht u vragen hebben, of iemand willen doorverwijzen kunt u contact opnemen via mijn onderstaande gegevens.  

Met vriendelijke groet,

Houda Loukili | Beweegmakelaar West, Binnenstad, Oost & Noordoost

Werkdagen: Dinsdag, woensdag en donderdag
houda.loukili@sportutrecht.nl | www.sportutrecht.nl 
(06) 10060647

 

Foto