Vacature / hulpvraag

Vrijwilliger Marketing & Communicatie

geplaatst op 19 april 2021, 22:18 uur, door Markt om de Hoek
organisatie Markt om de Hoek
contactpersoon Kristel Lageweg

MARKT OM DE HOEK
Echte lokale producten ontdekken, verrast worden door duurzame projecten uit de buurt en andere bewoners ontmoeten op de foodmarkt Markt om de Hoek. Een markt voor en door bewoners met verse producten en deelnemers uit Utrecht Oost. Lokaler kan het niet!

Markt om de Hoek vindt minstens eens per jaar plaats in het Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost. Ons team van vijf zoekt minstens één nieuw teamlid op het gebied van marketing en communicatie. Dus houd je van goed eten, heb je een band met Utrecht Oost én steek je graag je handen uit de mouwen? Neem contact op!

WE ZOEKEN…

Markt om de Hoek draait op vrijwilligers. Samen organiseren we de markt en onderling kijken we naar een taakverdeling die voor iedereen het beste werkt. Als team zoeken we aanvulling op het gebied van:

Marketing & Communicatie
Daaronder valt o.a. het bijhouden van de social kanalen en de nieuwsbrief. Ook voor marketing, promotie en PR zoeken we versterking.

De andere teamleden houden zich vooral bezig met de programmering, deelnemerscoördinatie, productie, de technische kant van de website en de financiën. In samenspraak verdelen we de precieze taken. De tijdsbesteding per week varieert door het jaar heen. In aanloop naar een Markt om de Hoek is het meestal drukker. In 2021 willen we minstens één editie te organiseren, op 5 september.

INTERESSE?

Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur dan een mail naar productie@marktomdehoek.nl met een korte beschrijving van wie je bent, welke werkzaamheden je graag zou willen oppakken en je motivatie en dan nemen we contact met je op. Eerst nog wat vragen? Dat kan ook via productie@marktomdehoek.nl. Hopelijk tot snel!

ingangsdatum Vanaf nu.
herhalend Doorlopend. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in de 2-3 maanden in aanloop naar een markt. Dit jaar mikken we op een markt op 5 september, afhankelijk van de coronamaatregelen.
beloning Het hele team werkt op vrijwillige basis.
Documenten