Persoon

Mirette van Dreumel

Bewoner, Ondernemer, Professional
Mijn expertise

Holiistische massages, bewustwording, begeleide meditaties, bodyscan, focussing

Mijn mogelijkheden

Ken je dat gevoel dat je ergens vastloopt maar het niet kunt duiden? Kamp je met een verslaving? Zit je veel in je hoofd? Slaap je slecht of heb je alsmaar terugkerende klachten die medisch gezien allang over zouden moeten zijn?
Wil je veranderingen in je leven vanuit contact met je lijf?
Vanuit rust en aandacht geef ik massages en begeleid ik mijn cliënten.

Relevante ervaring

Opgeleid als massagetherapeut met specialisaties in het begeleiden van Rouw&Verlies. mensen die vastlopen in een verslaving en preventieve massages bij burnout. Ik geef massages vanuit de holisitische visie: lichaam en geest zijn een geheel. Al onze gedachten, gevoelens, emoties, spiritualiteit, fysiek en sociale gedrag maken ons tot wie wij zijn. Soms is het belangrijk om daar echte aandacht naar toe te brengen.


Vanaf febr. 2020 is mijn praktijk op de Oudwijkerdwarsstraat 61 Samen met collega Janieke Duijf zijn wij Het HerstelHuis gestart. Op deze plek kun jij terecht voor jouw herstel. Janieke Duijf werkt als integratief psychotherapeut in het souterrain van het pand. Mirette's massagepraktijk is zichtbaar vanaf de straat. Je bent van harte welkom voor meer informatie, een kop koffie of een flyer.


De ingang is op de oudwijkerdwarsstraat (dus niet op de hoek!) Tot ziens!!!

Telefoonnummer
0648978792
Facebook massagepraktijk Zenmir