Project

Maaltijd op maat

Geplaatst op 18 mei 2020, 14:09 uur

Oost voor Elkaar verspreidt samen met Stichting Thuisgekookt een flyer in de wijk bij mensen die baat hebben bij het ontvangen van verse, gezonde en met liefde bereidde maaltijden en/of sociaal contact aan buurtgenoten die graag een maaltijd extra koken en die bij iemand kunnen langsbrengen.

Toelichting

In de brief worden kwetsbare bewoners geinformeerd over de mogelijkheid om maaltijden te ontvangen. Krijg jij graag op een vaste dag in de week een lekkere maaltijd? Thuisgekookt zoekt dan een thuiskok bij jou in de buurt die graag voor je kookt.

·       Aangepast op jouw smaak, (dieet)wensen en portiegrootte;

·       De mogelijkheid om de maaltijden thuis te laten brengen;

·       Tegen vergoeding van kostprijs (een maaltijd kost tussen €4 en €6);

·       Overslaan wanneer jij wilt;

·       Een proefmaaltijd om te proberen of het wat voor je is;

·       Geen computer? Geen probleem. We helpen je volledig via de telefoon;

·       Ook mogelijk om maaltijden met je Upas te bestellen.

Er zijn al meerdere buurtbewoners uit Oost (onder andere via Oost voor elkaar) gekoppeld aan een thuiskok, hier komen heel veel positieve verhalen uit. Zo helpen we momenteel iemand die kampt met ondervoeding, iemand die eerder begeleid woonde en het nog lastig vindt om voor zichzelf te koken en iemand die in de risicogroep behoort en op het moment zo min mogelijk naar buiten gaat.

Wil je meer informatie of je ook aanmelden? Bel gerust even naar Chantal: 06-83447197 of stuur een mailtje naar chantal@thuisgekookt.nl.

 

Init.
Illustration
 
Deel dit: