Activiteit

Rommelmarkt in de Wilhelminakerk - de eerste na de zomervakantie

Maandelijks: Op Eerste zaterdag , 10:30 - 12:30 uur
Illustration

Alle boeken uitgelezen tijdens de zomervakantie? Kom dan eens grasduinen in de prachtige collectie met veel nieuwe boeken. Win een mooie prijs met het loterijbord en in onze gezellige koffiehoek vindt u naast koffie, thee en limonade ook gebak en lekkers. Een heerlijke plek om even met elkaar te genieten.

We houden deze rommelmarkt iedere eerste zaterdag van de maand van 10.30 – 12.30 uur. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de instandhouding en het voortbestaan van onze Wilhelminakerk.

Wilt u boeken brengen voor de rommelmarkt? Dit kunt u doen op de vrijdagmiddag voorafgaand aan de rommelmarkten. Wij zijn heel blij met actuele boeken, geïllustreerde informatieve boeken, uiteraard in goede staat. Geen pockets en studieboeken. Tafeltjes voor de verkoop kunt u vooraf reserveren en de spullen kunnen zaterdagmorgen vanaf 9.30 uur worden uitgestald. Denk aan klein huisraad, sieraden, kleding en speelgoed, in goede staat. Wat u niet verkoopt, neemt u aan het eind weer mee naar huis.

Voor het reserveren van een tafeltje en voor eventuele vragen kunt u terecht bij Rita Dijkstra,tel. 030 2513914, e-mail rdijkstrausv@hotmail.com of bij Kitty Brinkmann, tel. 030 2518045, e-mail kittybrinkmann@outlook.com

Locatie
Wilhelminakerk
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan het onderhoud van de wilhelminakerk, doneer gerust iets extra's
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op do 7 september 2023. Eindigt za 7 december 2024
Deel dit:
Locatie
Aanbieder
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
zaterdag 7 sep 2024
zaterdag 5 okt 2024
zaterdag 2 nov 2024
zaterdag 7 dec 2024