Activiteit

Boekpresentatie en workshop 'Leve de lijntjes'

zondag 12 februari 2023 , 15:00 - 16:00 uur
Illustration

Op 12 februari van 15.00 tot 16.00 uur vindt de boekpresentatie Leve de lijntjes' plaats in de Bibliotheek op het Neude. Het boek is gemaakt door wijkbewoonster Brigida Almeida en Monique Hurkmans. Naast de boekpresentatie gaan de makers met het publiek aan de slag met een leuke workshop.  

Brigida Almeida (1962) is kunstenaar, illustrator en performer. Ze creëerde onder meer de Sesamstraatfiguren Kaas en Koos en Strandjutter Bwana. Monique Hurkmans (1962) is schrijver, redacteur en boekverkoper. Eerder publiceerden zij samen Vallende veertjes (2020). En nu is hier het tweede boek Leve de lijntjes.
 
Over het boek: Als Ama wakker wordt, ligt ze op een zacht bed van mos. Hoe is ze daar beland? Waar komt ze vandaan? Met haar vriendin Oya gaat ze op zoek naar thuis. Na een reis langs vergeten levens, vreemde wortels en rare takken, komen hun lijntjes bij elkaar in het stambos. Daar vangen ze verhalen en geven elke herinnering een plaatsje. Ama en Oya vragen zich af of thuis een plek is. Of gaat het om de mensen met wie je samen bent? 

Naast de boekpresentatie is er dus ook een leuke workshop.  

Kosten
Gratis
Deel dit: