Activiteit

Creatieve dialoog: (Ont)spullen

woensdag 19 oktober 2022 , 11:45 - 14:00 uur
Illustration

In deze creatieve dialoog gaan we in gesprek over (ont)spullen. Hoe ga jij om met spullen? Hecht je er snel een emotionele waarden aan? Of vind je opruimen heerlijk? Gooi je weg? Geef je door? Bewaar je? En wat als je spullen erft? Of cadeau krijgt?
 
Doe mee en deel je ervaringen voor een flinke dosis gezelligheid, creativiteit en inspiratie! Meld je aan via https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/creatieve-dialoog-ontspullen/.
 
Creatieve dialoog
Tijdens deze dialoog ga je niet alleen met elkaar in gesprek, je onderzoekt ook op een creatieve manier het thema. Door te tekenen, te kleien of een andere vorm van expressie.

Tijdens deze dialoog zullen we ervaringen met elkaar delen over (ont)spullen in het ZIMIHC Theater Wittevrouwen, waar er elke woensdag ook een creatief café plaatsvindt. Ontmoet en ontdek de ander en wissel gedachtes uit met mensen die je normaal niet zo snel zult spreken. Met de dialoog als instrument zullen we deze ochtend weer mooie inzichten krijgen en geïnspireerd raken door een ander.

Programma
11:45 Start en deel 1 creatieve dialoog
12:30 Samen lunchen
13:00 Deel 2 creatieve dialoog
13:45 Inzichten met elkaar delen
14:00 Afsluiting

Meedoen een mee lunchen is gratis. Als je het kunt missen waarderen we een bijdrage/donatie, dit kun je overmaken naar NL43 INGB 0007 6336 31 t.n.v. Stichting Utrecht in Dialoog.

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaatsvinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Locatie
ZIMIHC Theater Wittevrouwen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: