Activiteit

Informatiebijeenkomst Broodfonds Utrecht

maandag 23 mei 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Word je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Ben je ondernemer? Dan is een Broodfonds misschien iets voor jou.

Op maandag 23 mei 2022 ben je van harte welkom om naar de algemene informatieavond over het Broodfonds Utrecht te komen. Ben je van plan om in Utrecht of omgeving een Broodfonds te starten, laat je deze avond dan informeren. Zoek je mensen waarbij je aan kunt sluiten? Kom langs. Je krijgt deze avond alle informatie over het Broodfonds en er is ruim gelegenheid voor het stellen van je vragen.

Wil je meedoen? Dan word je in contact gebracht met Broodfondsen in Utrecht en omgeving waar nog plek is en je aan kunt sluiten.

De bijeenkomst vindt plaats In de Ruimte, Oude Gracht 230, en start om 19.30 uur.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

mocht u interesse hebben om een broodfonds op te richten en u wilt daar aandacht voor vragen dan is Oost voor Elkaar bereid uw verzoek onder de aandacht te brengen in de wijk.

Als u trekker wilt zijn voor een op te richten broodfonds in Utrecht Oost dan denken en doen we graag mee en kunt u gebruik maken van onze infrastructuur. Bij bij interesse naar info@oostvoorelkaar.nl.

Kosten
Gratis
Deel dit: