Activiteit

Lancering Platform Oost & OostvoorElkaar.nl

zondag 4 oktober 2020 , 16:00 - 18:00 uur

Je kunt rekenen op een gevarieerd programma. De talkshow wordt gepresenteerd door buurtgenoot Jord Neuteboom, met aan tafel de bewoners Remmelt Veen (voorzitter Platform Oost), Lisanne Havinga (actiecomité Krommerijnwijk), Peter van Kleunen (adviseur ruimtelijke vraagstukken) en Anja van der Aa (oprichter van de wijkcoöperatie en het digitaal platform OostvoorElkaar.nl). Speciale gasten deze uitzending zijn wethouder Anke Klein en Has Bakker van Gemeenteraad Utrecht die gevraagd worden hoe gemeente en bewoners beter kunnen samenwerken.

Eigenlijk had de lancering op 29 maart 2020 moeten plaatsvinden. Platform Oost, een samenwerkingsverband van de voormalige wijkraad, Podium Oost, de Oostkrant, het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost en de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar, had zich toen willen presenteren. Door de coronacrisis werd de bijeenkomst gecancelled. We gaan ons nu op zondagmiddag 4 oktober aan de wijk presenteren.

Wanneer: zondag 4 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Aanmelden om aanwezig te zijn kan via info@podiumoostutrecht.nl of door te bellen naar 030 258 1994. Het aantal zitplaatsen is beperkt in verband met corona.

De bijeenkomst is ook via de livestream van Studio Utrecht Oost te volgen. Klik hier voor de live stream.

De wijkdebatten in Oost zullen voortaan via bovenstaande formule (in nauwe samenwerking met bewonersorganisaties, offline en online) plaatsvinden. Heb je een idee voor een wijkdebat? Mail dan naar info@oostvoorelkaar.nl. Er komt in ieder geval een debat over 'Buurtgezondheid Utrecht Oost'.



Locatie
Het cultureel en sociaal ontmoetingscentrum in de wijk, volledig gerund door bewoners met professionele ondersteuning.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: