Bericht

ANWB Automaatje officieel gestart

Geplaatst op 23 mei 2022, 20:58 uur
Illustration

Sinds vorige week is Utrecht een extra vervoersdienst rijker. Utrecht is de 100ste plaats in Nederland waar inwoners gebruik kunnen maken van ANWB Automaatje. Een mooie extra optie voor iedere inwoner van Utrecht die voor vervoer aangewezen is op anderen en er toch uit wil (of moet).

ANWB AutoMaatje Utrecht is een vervoersservice voor en door inwoners van onze stad. Ben je niet meer zo mobiel, maar wil je er toch op uit? Dan kun je een aanvraag indienen. Je wordt gekoppeld aan een vrijwilliger, die voor het vervoer zijn eigen auto gebruikt. Een ANWB AutoMaatje is er niet alleen voor de noodzakelijke ritjes, zoals een bezoek aan de dokter of de fysiotherapeut. Je kunt een ANWB AutoMaatje ook inschakelen voor een leuk uitstapje of een bezoek aan de kapper.

Meer weten over hoe het werkt? Klik dan op deze link naar de website van U Centraal

Goed om te weten: We hebben in Oost ook bewoners die hebben aangegeven dat ze graag af en toe willen rijden voor mede-wijkbewoners. Als je een vervoersvraag hebt, kun je je ook melden bij Oost voor Elkaar (via de telefoon 06 209 32 249 of email: info@oostvoorelkaar.nl)

 

Deel dit: