Bericht

Gezocht: initiatieven in Utrecht Oost!

Geplaatst op 25 februari 2021, 10:16 uur

Ondernemersvereniging Het Fluwelen Handvat zoekt als vertegenwoordiger van Ondernemersfonds Utrecht voor de omgeving Maliebaan-Wilhelminapark in Utrecht Oost leuke projecten die zorgen voor meer verbinding tussen de lokale ondernemers en organisaties, bijdragen aan de uitstraling van het gebied of voorzieningen die een positieve invloed hebben op het lokale vestigingsklimaat, op sociaal/maatschappelijk gebied of op de infrastructuur. Projecten die een collectief doel hebben, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit het Ondernemersfonds. 

Heb jij of ken je organisaties die ideeën hebben? Stuur dan een mailtje naar: secretariaat@hetfluwelenhandvat.nl! Je kunt denken aan evenementen of festivals die het gebied op de kaart zetten, kunst of muurschilderingen, sfeer- of feestverlichting, bloembakken, buiten AED's, etcetera. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijken op deze pagina van Ondernemersfonds Utrecht om te zien welke projecten in de stad worden uitgevoerd via het Ondernemersfonds.  

Projectbegeleiding: Het opzetten van het project en de begeleiding hiervan wordt gedragen door jou als aanvrager of de uitvoerende partij. Wij kunnen eventueel helpen in het vinden van een projectmanager/begeleider. Kosten project: worden na goedkeuring (mede) gedragen door het Ondernemersfonds. 

Ga voor meer informatie naar: https://hetfluwelenhandvat.nl/nl/menu/Ondernemersfonds

Illustration
 
Deel dit: