Bericht

Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020

Geplaatst op 29 september 2020, 12:54 uur

De Utrechtse Vrijwilligerstrofee
#waardering #bedankt

Nomineer jouw favoriete vrijwilliger, organisatie of initiatief!

De Utrechtse Vrijwilligerstrofee is de gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de stad Utrecht. Iedereen kan een inspirerende vrijwilliger, organisatie of lokaal initiatief nomineren. Mensen die onze stad, wijk of buurt dit jaar een stukje mooier maakten!

Tijdens een feestelijk event op maandag 7 december - de dag van de vrijwilliger - reiken de gemeente Utrecht en VC Utrecht - de Utrechtse Vrijwilligerstrofee uit.

De trofee en kent twee categorieën:

Voor individuele vrijwilligers: de winnaar krijgt een bedrag van max. €500,- voor (bij)scholing in een onderwerp naar keuze.
Voor lokale organisaties en initiatieven: de winnaar krijgt de trofee en een bedrag van €2500,-. De tweede prijs is €1500,- en de derde prijs €1000,-.

Kansmakers zijn individuele vrijwilligers, lokale initiatieven of maatschappelijke organisaties die in het afgelopen jaar zijn opgevallen door een bijzonder project, geweldige impact, door het starten van iets nieuws of 'gewoon' door hun tomeloze betrokkenheid bij de mensen in onze stad. 

Wil jij een vrijwilliger of organisatie nomineren? Dan wil de jury graag van je weten waarom jij deze persoon of organisatie voordraagt: probeer in het aanmeldformulier de jury te overtuigen waarom juist jouw genomineerde zo bijzonder is en volgens jou de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020 moet winnen!  

Nomineren kan tot 30 oktober a.s.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om meteen een vrijwilliger te nomineren

Klik hier om meteen een organisatie te nomineren

Zeven betrokken juryleden beoordelen alle inzendingen op deze voorwaarden en criteria.

Op de Dag van de vrijwilliger worden de winnaars bekend gemaakt! Dus zet maandag 7 december 2020 vast in je agenda!

Vragen? Neem contact op met Wouter Schild: wouter@vcutrecht.nl of 06 - 1282 0912.


Illustration
 
Deel dit: