Activiteit

Start 8-weekse Mindfulness training

dinsdag 26 januari 2021 , 19:30 - 22:00 uur

De mindfulness training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een oefendag. Onder begeleiding oefen je verschillende meditatie- en aandachtsoefeningen en mindfulness yoga. Ook worden achtergronden bij de verschillende thema’s besproken. We oefenen tijdens de bijeenkomsten met elkaar, omdat samen oefenen motiverend werkt. Maar de oefeningen worden altijd gedaan met respect voor jouw grenzen.

I.v.m. de coronamaatregelen zijn de groepjes klein zodat we de 1.5 meter afstand kunnen handhaven.

Mindfulnesstraining is geschikt voor iedereen die een actieve bijdrage wil leveren aan zijn eigen welzijn. Deze aandachtstraining richt zich op het inzetten van je eigen kracht om je veerkracht en kwaliteit van leven te verbeteren.

    meer rust, kunnen ontspannen en genieten
    anders leren omgaan met stress, piekeren, pijn of emoties
    ontdekken wat écht belangrijk voor je is
    vriendelijker leren omgaan met jezelf
    meer veerkracht, vitaliteit en creativiteit
    van (zelf)kritiek naar (zelf)compassie en acceptatie om van daaruit écht te kunnen bijdragen aan het welzijn van jezelf en anderen

Maak kennis met mindfulness en word je meer bewust van wat er in en om je heen gebeurt. Je leert inzien dat je in stresssituaties vaak onmiddellijk en vanuit een automatisme reageert. In de mindfulnesstraining oefenen we hier met aandacht bij te zijn. Je krijgt dan net dat moment van rust, waarin je bewust kunt kiezen om het wellicht anders te doen dan je gewend bent. Doordat je met opmerkzaamheid leert omgaan met gepieker, stress of bijvoorbeeld werkdruk neem je het heft (weer) in eigen handen.

Kosten toelichting
neem contact op of check mijn website
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Thema Mindfulness
Illustration
 
Documenten

Deel dit: